Delen via:

Resultaten: 6 panden

Sorteren op: Stad / Prijs / Postcode / oppervlakte /
Te Huur: Ondernemingenweg 10

€ 16.000 per jaar

9
Te Huur: Fuutlaan 12-D

€ 23.600 per jaar

8
Te Huur: Avignonlaan 33

€ 19.000 per jaar

28
Te Huur: Bredalaan 67-73 Eindhoven Noord-Brabant

Te Huur: Bredalaan 67-73 Eindhoven Noord-Brabant

Eindhoven
565 m2 Bedrijfsruimte,Winkel,Kantoor,Recreatie

€ 59.400 per jaar

16
Te Huur: Te huur: Kantoorruimte te Wal 28

€ 25.322 p/m

5
Te Huur: Esp 310.

Te Huur: Esp 310.

Eindhoven
1135 m2 Bedrijfsruimte

€ 79.000 per jaar

21

Bedrijfspand te huur in Eindhoven

Bij deBedrijfsmakelaar.nl vindt u direct het compleetste overzicht van het aanbod van te huren bedrijsruimtes in Eindhoven. Daarom zijn wij de beste partner voor zowel vraag en aanbod als het gaat om bedrijfsruimtes, en vindt u binnen no-time het perfecte pand voor uw bedrijf.

Waarom een bedrijfspand huren in Eindhoven?

In 2011 is de stad Eindhoven eervol bekroond; de stad werd door de Amerikaanse denktank Intelligent Community Forum benoemd tot slimste regio ter wereld. De stad wordt alom geroemd door hun indrukwekkende manier om de samenwerking tussen de overheid, bedrijvigheid en onderwijs te optimaliseren. Dit heeft vele voordelen voor zowel startende als doorgewinterde ondernemers. Ook de ligging van de stad, met gemakkelijke bereikbaarheid vanuit heel Nederland, Belgie en Duitsland, maakt van Eindhoven een van de economische centra van Europa. Dit is natuurlijk zeer positief voor huurders van bedrijfspanden in Eindhoven.

Demografische voordelen van een bedrijfspand in Eindhoven?

De ontpopping van de stad Eindhoven heeft geen windeieren gelegd. De high-tech campus van de Technische Universiteit Eindhoven trekt topstudenten aan vanuit binnen- en buitenland. Het grote aantal studenten heeft natuurlijk tot gevolg dat er een solide en gezonde arbeidsmarkt is waarin er met gemak flexibele werkkrachten, stagiairs en vaste werknemers gevonden kunnen worden. De stad telt in totaal 216.000 inwoners, en in de regio kunt u rekenen op een totaal van 700.000 inwoners. Dit maakt van Eindhoven een belangrijke stad voor de Nederlandse en Europese economie, en is de stad zeer aantrekkelijk voor ondernemers.

Huur een bedrijfsruimte in Eindhoven

Als u een bedrijfsruimte wilt huren of kopen in Eindhoven hoeft u niet verder te zoeken. DeBedrijfsmakelaar.nl geeft u in een mum van tijd het compleetste overzicht van het actuele aanbod van bedrijfspanden die te huur zijn in Eindhoven!