Delen via:

Resultaten: 4 panden

Sorteren op: Stad / Prijs / Postcode / oppervlakte /
Te Huur: Multifunctionele bedrijfsruimtes met kantoor

Te Huur: Multifunctionele bedrijfsruimtes met kantoor

Zaandam
Ronde Tocht 46 en 48
Bedrijfsruimte,Kantoor

€ 25 PRIJS Neem contact met ons op voor een passend huurv...

18
Te Huur: Multifunctionele bedrijfsruimtes met kantoor te huur in Zaandam

€ 25 PRIJS Neem contact met ons op voor een passend huurv...

23
Foto pand

100.000 bouwkavels direct beschikbaar

Woerden
Plaats: vraag de brochure aan
Adres: Noord-Holland
Te Koop: bouwkavels
Prijs: op aanvraag

Huur/Koop: Bedrijfsruimte Zaandam | Rechte Tocht 10

€ 45 (vanaf) per jaar, te vermeerderen met BTW | TIJDELIJ...

10
Te Huur: Te huur: Bedrijfsruimte te Rechte Tocht 10

Te Huur: Te huur: Bedrijfsruimte te Rechte Tocht 10

Zaandam
Rechte Tocht 10
634 m2 Bedrijfsruimte,Kantoor

€ 5.250 p/m

2

Bedrijfspand te huur in Zaandam

Hieronder vindt u het meest complete en overzichtelijke aanbod van te huren bedrijfspanden in Zaandam. Dit is de thuisstad geweest van een van de meest succesvolle ondernemers van het land: Albert Heijn. Het hoofdkantoor van zijn winkelketen staat nog steeds in de stad, en het is u ook zeer aan te raden om het aanbod van te huren bedrijfsruimtes in Zaandam te bekijken op deBedrijfsmakelaar.nl!

Waarom een bedrijfspand huren in Zaandam?

Zaandam is momenteel duidelijk aan het investeren om haar aanzien in Nederland op een nog hoger plan te krijgen. Waar de stad nu vooral bekend is van ondernemers uit het verleden, zoals de hiervoor genoemde Albert Heijn en Verkade, wil de stad een goede voedingsbodem worden voor de succesvolle onderming van de toekomst. Men is hiervoor een project gestart dat Inverdan heet. Dit plan zal in 2015 afgerond zijn, en heeft een vergaand effect op het aanzien van de stad. Inverdan tracht door middel van renovatie, nieuwbouw en de aanleg van kantoor- en bedrijfspanden mensen te stimuleren om naar Zaandam te verhuizen en hun ondernemingen er te vestigen. Het huren van een bedrijfsruimte in Zaandam is dus een strategische zet!

Geografische voordelen van een bedrijfspand in Zaandam?

Zaandam is onderdeel van de gemeente Zaanstad, dat in totaal 146.000 inwoners omvat. Verder ligt Zaandam in de Metropoolregio Amsterdam, wat natuurlijk betekent dat het op vele manieren profiteert van de infrastructuur, bezoekers en economie die de hoofdstad heeft. De gemeente wil echter uit de schaduw van de hoofdstad stappen, en heeft een plan gepresenteerd dat Zichtbaar Zaans heet. Men wil van Zaandam weer een stad maken waarin denkers en doeners kansen zien om hun onderneming te vestigen in een van de bedrijfspanden in Zaandam. Dit heeft tot gevolg dat er een zeer gunstig klimaat is ontstaan waar ondernemers op vele manieren ondersteund worden door de plaatselijke overheden.

Huur een bedrijfsruimte in Zaandam

Er zijn dus veel voordelen om een bedrijf in Zaandam te vestigen; zowel de voordelen die de Metropoolregio met zich meebrengt als de politieke welwillendheid om in de stad te investeren, hebben een positief effect voor Zaandam als plaats voor uw bedrijf. DeBedrijfsmakelaar.nl geeft u na een paar muisklikken een compleet overzicht van het actuele aanbod van bedrijfspanden die in Zaandam te huur zijn.