Delen via:

Resultaten: 5 panden

Sorteren op: Stad / Prijs / Postcode / oppervlakte /
Te Huur: Alkmaar, Edisonweg, kantoor met bedrijfsruimte te huur

Op aanvraag

4 1
Te Huur: Te huur: Kantoorruimte te Salomonstraat 2

Op aanvraag

2
Foto pand

100.000 bouwkavels direct beschikbaar

Woerden
Plaats: vraag de brochure aan
Adres: Noord-Holland
Te Koop: bouwkavels
Prijs: op aanvraag

Huur/Koop: Kantoorruimte Ringweg-Oost Alkmaar

Huur/Koop: Kantoorruimte Ringweg-Oost Alkmaar

Alkmaar
Kamerlingh Onnesstraat 27-H
300 m2 (vanaf 40 m2) Bedrijfsruimte,Kantoor,Showroom

€ 250 per maand
(ook te koop voor €360.000k.k.)

13
Huur/Koop: Kantoor, Alkmaar
LUCA Makelaardij B.V.

Huur/Koop: Kantoor, Alkmaar

Alkmaar
Kitmanstraat 10
1040 m2 Kantoor

€ 315.000 k.k. of € 2950 /mnd

4
Te Huur: Kantoor, Alkmaar
Q-Bus Makelaars b.v.

Te Huur: Kantoor, Alkmaar

Alkmaar
Kraspolderweg 10
96 m2 Kantoor

€ 990 /mnd

27

Kantoorpand te huur in Alkmaar

De meeste mensen kennen Alkmaar vooral van de kaasmarkt. Jaarlijks komen meer dan 100.000 toeristen speciaal voor deze attractie naar de stad. Maar er is meer in Alkmaar. Ook voor bedrijven die niet in de detailhandel zitten, maar zich bijvoorbeeld op de (zakelijke) dienstverlening richten) is Alkmaar een interessante stad. Met in totaal net iets minder dan een half miljoen vierkante meter aan kantoorruimte, is Alkmaar een landelijke speler van formaat. Lees nu meer over waarom een kantoorruimte huren in Alkmaar een interessant idee kan zijn!

Waarom een kantoorruimte huren in Alkmaar?

Een eerste belangrijke reden waar het huren van een kantoorpand in Alkmaar het overwegen waard is, is het feit dat de gemeente Alkmaar inziet dat de ontwikkeling van kantoorruimte een strategische zet kan zijn. In 2011 kwam de gemeente erachter dat ze een totale leegstand van 9,5% had. Dit was, ondanks dat het een dalende trend was, reden om het kantorenbeleid aan te scherpen. Oude kantoorpanden werden opgeknapt en aangepast om aan de standaarden van een modern bedrijf te voldoen, en er wordt op maarliefst drie verschillende plekken aan kantoorontwikkeling gedaan. Deze kantoorcomplexen (de stationsgebieden en Bypass Boekelermeer / Kooimeerplein) worden zo veel mogelijk per sector ingedeeld, zodat samenwerking vergemakkelijkt wordt. Dus, of u nu een spiksplinternieuw of een gerenoveerd pand wilt, in Alkmaar vindt u vast een te huren kantoorruimte dat aan uw voorkeuren voldoet.

Meer voordelen van een kantoorpand huren in Alkmaar?

Alkmaar heeft een aantal voordelen die de stad een streepje voor geven op andere plaatsen in de regio. Naast het proactieve gemeentelijke beleid, kan men ook de geringe concurrentie noemen als een belangrijke factor. Verder ligt de stad aan een intercitylijn, en is verder gemakkelijk te bereiken via de A9. De stad heeft nauwelijks last van de infrastructurele problemen die andere steden in en rondom de Randstad ondervinden. Ook dat kan een reden zijn om een kantoorpand te huren in Alkmaar!

Huur een kantoorruimte in Alkmaar

De plannen van de gemeente en de geografische voordelen zorgen ervoor dat Alkmaar een interessante plaats is voor ondernemers die zich richten op de (zakelijke) dienstverlening. Bekijk nu op deBedrijfsmakelaar.nl waar het perfecte te huren pand in Alkmaar te vinden is!