Delen via:

Resultaten: 26 panden

Sorteren op: Stad / Prijs / Postcode / oppervlakte /
Foto pand

100.000 bouwkavels direct beschikbaar

Woerden
Plaats: vraag de brochure aan
Adres: Noord-Holland
Te Koop: bouwkavels
Prijs: op aanvraag

Te Huur: Winkelruimte Amsterdam Noord

€ 89.000 per jaar

4
Te Huur: Amsterdam

€ 1.500 per maand

9
Te Huur: Winkelruimte centrum Amsterdam

€ 85.000 per jaar

10
Te Huur: Veemkade 1288-1294 te Amsterdam

€ 140 Huurprijs is per mē b.v.o. en exclusief BTW, service...

Uw bedrijfspand sneller verkopen of verhuren?

Klik hier!

Uw bedrijfspand sneller verkopen of verhuren?

Klik hier!

Te Huur: Sierplein 74-75 Amsterdam Noord-Holland

€ 75.000 per jaar

5
Te Huur: Winkel, Amsterdam
Draijer Makelaarskantoor

Te Huur: Winkel, Amsterdam

Amsterdam
85 m2 Winkel

€ 2.400 /mnd

10
Huur/Koop: Winkel, Amsterdam
MAKELAARDIJ.NL

Huur/Koop: Winkel, Amsterdam

Amsterdam
95 m2 Winkel

€ 269.000 k.k. of € 1700 /mnd

11

Winkelpand te huur in Amsterdam

De hoofdstad van Nederland staat bol van kansen voor winkeliers. Ook voor het overzichtelijk aanbod van te huren winkelpanden in Amsterdam bent u bij deBedrijfsmakelaar.nl aan het juiste adres! Van de Pijp tot Zuid-Oost, de Jordaan tot het Spiegelkwartier, u vindt altijd moeiteloos uw ideale pand op deBedrijfsmakelaar.nl

Waarom een winkelpand huren in Amsterdam?

Er zijn misschien meer mensen op aarde die Amsterdam kennen dan mensen die de naam van ons land weten. De naam van de stad is door de eeuwen heen een merknaam voor Nederland geworden. Het is dan ook niet gek dat er jaarlijks zo’n 10 miljoen hotelovernachtingen geboekt worden. Toerisme speelt een goede rol, en de Amsterdamse overheid kent de economische kracht van deze sector voor de ondernemende Amsterdammer. Want, naast de grote groep aan buitenlandse consumenten, genereert de stad ook een groot publiek aan Nederlandse koopjesjagers en evenementenbezoekers. Een winkelier zit qua klandizie dus wel goed als als men een winkelpand huurt in Amsterdam.

Geografische voordelen van een winkelpand huren in Amsterdam?

Maar Amsterdam’s unieke mogelijkheden worden niet beperkt tot het historische centrum van de stad. Met een eigen luchthaven (Schiphol) en een eigen haven staat de stad aan de belangrijkste aderen voor import en export. Het is voor winkeliers derhalve eenvoudig om de aan- en afvoer van producten te reguleren. Daarnaast beschikt de hoofdstad met haar plaatsing in de Randstad over een excellent wegennetwerk die jaarlijks door miljoenen mensen bereden worden. En ook met het openbaar vervoer kunnen zakelijke partners eenvoudig in Amsterdam komen. Dus, door de vele transportfaciliteiten die de stad te bieden heeft, kan men stellen dat een winkelpand huren in Amsterdam verstandig is.

Huur een winkelpand in Amsterdam

De twee voordelen die hierboven beschreven worden zijn slechts een begin van een lange reeks aan voordelen voor winkeliers in Amsterdam. De enorme klandizie en de grote bereikbaarheid van de stad maken van Amsterdam een waar walhalla voor ondernemers. DeBedrijfsmakelaar.nl kan u bij het vinden van een winkelpand in Amsterdam helpen door u binnen een paar klikken het complete aanbod van te huren winkelpanden te laten zien.