Delen via:

Resultaten: 4 panden

Sorteren op:
Te Huur: Emmen

Te Huur: Emmen

Emmen
Emmerhoutstraat unit 18
74 m2 Winkel

Op aanvraag

6
Te Huur: Emmen

Te Huur: Emmen

Emmen
Hoofdstraat 165
250 m2 Winkel,Kantoor

Op aanvraag

8
Te Huur: Winkelruimte centrum Emmen

€ 50.000 per jaar

5 1
Te Huur: Winkel, Emmen
Doornbos Makelaars en Adviseurs

Te Huur: Winkel, Emmen

Emmen
Nieuwstraat 6
350 m2 Winkel

€ 1.750 /mnd

Winkelpand te huur in Emmen

Emmen is een belangrijke stad in het noorden van Nederland. Binnen de gemeentegrenzen wonen bijna 110.000 inwoners, en Emmen is daarin het stralende middelpunt. Om een goed overzicht te krijgen van de kansen op de markt voor het huren van een winkelruimte in Emmen, vindt u hieronder het gehele aanbod in de database van deBedrijfsmakelaar.nl!

Waarom een winkelpand huren in Emmen?

In 2008 werd Emmen gekroond tot beste vrijetijdsgemeente van Nederland. Dit is nauwelijks opmerkelijk te noemen, vanwege de enorme hoeveelheid aan toeristische attracties, attracties en culturele instellingen. Denk hierbij onder andere aan het Dierenpark Emmen (goed voor 1.2 miljoen bezoekers per jaar) en het Veenpark dat inspeelt op de geschiedenis van de streek. Hierdoor komen er jaarlijks veel bezoekers naar de stad, wat resulteert in een stabiele toestroom van consumenten.

Meer voordelen van een winkelpand in Emmen?

Emmen heeft het voordeel dat ieder stadsdeel een groot winkelcentrum in de buurt heeft. Naast het winkelcentrum in het historisch centrum, heeft u als huurder van een winkelruimte in Emmen, ook de mogelijkheid om zich in een van de vijf andere winkelcentra te vestigen - te weten Emmermeer, Angelslo, Bargeres, Emmerhout en de Rietlanden. Dus, of u zich nu wilt richten op de kooptoeristen of de vaste klant in de buurt, in Emmen heeft u als winkelier veel perspectief!

Huur een winkelruimte in Emmen

Als toeristische trekpleister trekt Emmen dus miljoenen mensen naar de stad. Wellicht kunt u door het huren van een winkelpand in Emmen mee genieten van de weelde die dit met zich meebrengt!