Bedrijfsruimte verhuren of verkopen: wat zijn de mogelijkheden?

Als u uw bedrijfsruimte niet langer zelf gebruikt, heeft u meerdere mogelijkheden om toch rendement uit uw investering te halen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor verkoop of verhuur, afhankelijk van uw eventuele toekomstplannen met het pand. Welk van deze opties u ook kiest; via DeBedrijfsmakelaar.nl brengt u uw bedrijfspand goedkoop en effectief onder de aandacht van geïnteresseerde partijen.

Minimale kosten, maximale exposure

Als eigenaar bent u prima in staat om uw eigen bedrijfsruimte te verkopen of verhuren. Zo draait u uw hand niet om voor een bezichtiging en bezit u veel kennis over zowel het pand als de omgeving. Het vinden van de juiste koper of huurder is echter een vak apart en blijkt in de praktijk niet altijd eenvoudig. Dit is waar DeBedrijfsmakelaar.nl u bij kan helpen.

Wij plaatsen uw bedrijfspand in de digitale spotlights en bieden hiervoor niet alleen ons eigen platform, maar ook Funda in Business. De combinatie van deze verschillende online kanalen zorgt ervoor dat uw bedrijfsruimte maximale exposure krijgt en u uw doelen veel sneller bereikt. Bovendien profiteert u van deze professionele presentatie tegen uitermate scherpe tarieven.

Wat zijn de mogelijkheden van verkoop of verhuur via BedrijfsMakelaar.nl?

Als u zich aanmeldt op onze website, kunt u kiezen uit een breed scala aan zowel online als offline mogelijkheden. Naast plaatsing van uw bedrijfsruimte op DeBedrijfsmakelaar.nl en Funda in Business, krijgt u een koppeling met social media en verschijnt uw pand eens per kwartaal in onze nieuwsbrief inclusief een foto.

Offline kunt u rekenen op zaken als een professioneel uitziende brochure, een kadastraal rapport, V-bord en grote raamposter. Indien gewenst verzorgen wij een professionele bedrijfstaxatie en stelt onze gecertificeerde makelaar een sluitende huur- of koopovereenkomst op. Al onze diensten zijn naar behoefte beschikbaar en u bepaalt dus helemaal zelf van welke dienstverlening u gebruik maakt.

Waarom mijn bedrijfspand verkopen of verhuren via DeBedrijfsmakelaar.nl?

Er zijn tal van redenen om uw pand te verkopen of verhuren via DeBedrijfsmakelaar.nl. Zo heeft u alle bezichtigingen en onderhandelingen volledig in eigen hand, bent u verzekerd van landelijke exposure via ons eigen platform en Funda in Business en is een makelaarscourtage niet van toepassing. Dat alles terwijl u gebruik kunt maken van de professionele ondersteuning van gecertificeerde bedrijfsmakelaars.

Ook als u meer dan één bedrijfsruimte wilt verhuren of verkopen, bent u bij DeBedrijfsmakelaar.nl aan het juiste adres. Voor een vast, laag bedrag per maand wordt u onze partner en profiteert u van nog meer voordelen en mogelijkheden. Meer weten? Neem vrijblijvend contact op via 074 - 2 05 14 21 of mail naar info@debedrijfsmakelaar.nl.