Bedrijfstaxaties door gecertificeerde BOG-taxateurs 

Of u nu de eigenaar bent of een geïnteresseerde koper; de waarde van een bedrijfspand is voor u van cruciaal belang. Als u die waarde op een objectieve manier wilt laten bepalen, bent u bij DeBedrijfsmakelaar.nl aan het juiste adres. Wij taxeren bedrijfslocaties in alle soorten en maten en werken louter met ervaren en gecertificeerde BOG-taxateurs.

Bedrijfstaxaties in alle soorten en maten

Er kunnen tal van redenen zijn waarom u een professionele bedrijfstaxatie wilt laten uitvoeren. Denk hierbij niet alleen aan een taxatie voor een aan- of verkoopbeslissing, maar ook voor zaken als balanswaardering, financiering, huurprijsherziening of fiscale doeleinden. Wat uw motieven ook zijn; een taxatie van bedrijfsonroerendgoed is in veel gevallen een goed idee.

Naast de gevarieerde motieven voor bedrijfstaxaties, speelt ook variatie in de taxeren panden een rol. De taxateurs van DeBedrijfsmakelaar.nl zijn daarom gespecialiseerd in uiteenlopende soorten bedrijfsonroerendgoed. Van kantoorpanden tot bedrijfsruimten en van winkels tot exploitatiegebonden vastgoed; u bent altijd verzekerd van een professioneel rapport op maat.

Taxatierapport geaccepteerd door banken en instellingen

De kwaliteit van zo’n rapport is in meerdere opzichten van belang – niet alleen om een aan- of verkoopbeslissing op te baseren. Zo kan een officieel taxatierapport doorslaggevend zijn bij de aanvraag van een financiering en geldt het in sommige gevallen zelfs als een absolute vereiste.

Het is dan ook zaak om te kiezen voor een gecertificeerde partij die met zorg een helder rapport voor u samenstelt. Alleen dan weet u zeker dat er geen misverstanden kunnen ontstaan over de genoemde cijfers en voorkomt u verzoeken van betrokken partijen om aanvullende informatie.

De taxaties van DeBedrijfsmakelaar.nl worden uiteraard erkend door alle vooraanstaande banken en kredietinstellingen. Dankzij onze nauwe samenwerking met onafhankelijke taxateurs, kunt u te allen tijde rekenen op een eerlijke en accurate waardebepaling.

Eerst een pand vinden, dan een bedrijfstaxatie

Bent u specifiek op zoek naar een nieuwe bedrijfslocatie? Dan is het zaak om eerst het juiste pand te vinden, voordat u een bedrijfstaxatie laat uitvoeren. Ook daarvoor kunt u uiteraard bij DeBedrijfsmakelaar.nl terecht. Op onze site vindt u in enkele muisklikken alle beschikbare panden bij u in de omgeving.

Wilt u meer weten over bedrijfsonroerendgoed of over de manier waarop wij bedrijfstaxaties uitvoeren? Neem dan vrijblijvend contact op via 074 - 2 05 14 21 of mail ons op info@debedrijfsmakelaar.nl. Wij onderscheiden ons met een landelijke dekking, zodat zich altijd wel een taxateur bij u in de buurt bevindt. Ook voor een snelle taxatie kunt u dan ook direct contact met ons opnemen.