Zelf uw bedrijfspand verkopen of verhuren

Steeds meer vastgoedpartijen nemen de regie in eigen hand en willen zelf hun bedrijfspand verkopen of verhuren. Zodoende krijgt debedrijfsmakelaar.nl geregeld het verzoek om aangeboden bedrijfspanden door te plaatsen naar Funda in Business. Om die vraag positief te beantwoorden is bedrijfsmakelaarsnet.nl opgericht.

Bedrijfsmakelaarsnet.nl zet uw bedrijfspand in de digitale spotlights. Bedrijfsmakelaarsnet.nl is aangesloten bij NVM Business en dus kunnen we uw panden ook op Funda in Business tonen. Om uw bedrijfspand maximaal onder de aandacht te brengen, kunt u nu kiezen voor de gecombineerde kracht van drie platforms: debedrijfsmakelaar.nl, bedrijfsmakelaarsnet.nl en Funda in Business.

Goed om te weten: u bepaalt altijd zelf welk pakket u kiest. Gaat u alleen voor plaatsing op debedrijfsmakelaar.nl of wilt u uitbreiden naar Funda? Of kiest u voor het totaalpakket, inclusief het opmaken van de huur/koopovereenkomst, huur/verkoopwaardebepalingen fotografie?

Heeft u meerdere panden die naar Funda doorgeplaatst moeten worden? Geen probleem, we maken graag een offerte op maat.

Debedrijfsmakelaar.nl en bedrijfsmakelaarsnet.nl hebben onlangs een partnership gesloten met Object & Co, servicebureau voor makelaars. Object & Co verzorgt onder meer exterieur- en interieurfotografie, hoogtefotografie, meetrapporten conform NEN 2580, 2D- en 3D-plattegronden. Meer weten: www.objectenco.nl

Kortom: debedrijfsmakelaar.nl draait door. Dé online broker die altijd voor u klaarstaat!