Bedrijfspand verkopen? Neem de regie zelf in handen!

 Een soepele verkoop begint bij een bevlogen bezichtiging. Wie kan dat beter dan u als eigenaar? U kent het gebouw en de omgeving immers door en door. Aan die kennis kan geen makelaar tippen! Met Bedrijfsmakelaarsnet.nl kunt u bovendien rekenen op advies en ondersteuning door een geregistreerde NVM-makelaar. Professionele kwaliteit, maar dan heel betaalbaar: dat is Bedrijfsmakelaarsnet.nl

 Funda in Business

Bedrijfsmakelaarsnet.nl faciliteert in samenwerking met debedrijfsmakelaar.nl iedereen die één of meerdere bedrijfspanden wil verkopen. Zonder makelaarscourtage, mét landelijke exposure. Bedrijfsmakelaarsnet.nl maakt het namelijk mogelijk om tegen scherpe tarieven te adverteren op Funda in Business en DeBedrijfsmakelaar.nl. Al vanaf € 590,- bent u verzekerd van een professionele presentatie met landelijke dekking.

 5 redenen om te kiezen voor Bedrijfsmakelaarsnet.nl:

1.      Geen makelaarscourtage

2.      Bezichtigingen en onderhandelingen in eigen beheer

3.      Ondersteuning professionele bedrijfsmakelaars

4.      Landelijke exposure met Funda in Business en DeBedrijfsmakelaar.nl

5.      Beschikbaar vanaf slechts € 590,-

 Maatwerk

Bij Bedrijfsmakelaarsnet.nl staat maatwerk altijd voorop. U bepaalt zelf welke diensten u afneemt. Indien gewenst is extra ondersteuning altijd beschikbaar, bijvoorbeeld bij het bepalen van de huur-/verkoopprijs van het bedrijfsgebouw. Onze NVM-makelaars denken graag met u mee, daag ze uit!

 Nieuwsgierig? Bezoek www.bedrijfsmakelaarsnet.nl en ontdek de mogelijkheden of bezoek www.debedrijfsmakelaar.nl.

·         Alle genoemde prijzen excl. BTW