Vooraankondiging | debedrijfsmakelaar 2.0

De zomer staat voor de zon, zwoele avonden en fijne (vakantie)avonturen. Maar voor debedrijfsmakelaar.nl is de zomer ook hét moment om onze service te vernieuwen. Wat dat betekent? Uw bedrijfspanden nog beter in beeld en meer gebruiksgemak voor de bezoeker. Welkom bij debedrijfsmakelaar 2.0.


Gebruiksgemak


De landelijke zoekmachines worden steeds groter en duurder. Hoe onderscheidt u zichzelf van de massa? Hoe goed zijn uw bedrijfspanden vindbaar? Hoe is de attentiewaarde van uw panden? Online marketing is onmisbaar, maar dan moet dit wel naadloos aansluiten bij de beleving van de bezoeker. Juist daarom staatdebedrijsmakelaar.nl voor gebruiksgemak en vindbaarheid, hét fundament voor resultaat.

Debedrijfsmakelaar.nl hanteert lage tarieven in vergelijking met bijvoorbeeld:

Realnext: v.a. € 95,- per pand plaatsing met verplicht jaarlijkse contributie van ca. € 2900,-

Funda in business: per pand plaatsing € 95,- NVM vereist voor betere zichtbaarheid

Debedrijfsmakelaar.nl: onbeperkt panden plaatsen € 110,- p/m. Gratis inzicht in zoekprofielen & taxatie aanvragen.

Debedrijfsmakelaar.nl is er voor alle vastgoedpartijen. We kennen geen branchebeperkingen, wel een groot landelijk aanbod. Debedrijfsmakelaar.nl kan niet zonder investeringen maar de tarieven zijn bewust laag: zo kunt u uw investering snel terugverdienen. Hoe groter uw aanbod, hoe beter de vindbaarheid en hoe succesvoller de leads. Laat debedrijfsmakelaar.nl uw digitale marketing verzorgen. Uw succes is immers ons succes.

Fijne zomer!
Na de zomer is debedrijfsmakelaar 2.0 beschikbaar voor alle vastgoedpartijen. We zullen u dan opnieuw informeren, dus houd de nieuwsbrief in de gaten. Laat het tot die tijd een prachtige, zonrijke zomer 2.0 zijn!

* alle prijzen zijn excl. btw