DeBedrijfsmakelaar.nl is onafhankelijk

Het aanbod op www.debedrijfsmakelaar.nl is afkomstig uit verschillende bronnen en bestaat uit een bundeling van het aanbod van alle grote vastgoedpartijen in Nederland. Voor interesse en vragen aangaande het aanbod verwijzen wij zodoende dan ook graag door naar de aanbiedende partij. DeBedrijfsmakelaar.nl is zelf geen aanbiedende partij en is dus op geen enkele wijze aansprakelijk voor eventuele fouten of onduidelijkheden in het opgenomen aanbod.

Heeft u vragen, suggesties, op- en/of aanmerkingen, dan vernemen wij dit uiteraard graag. DeBedrijfsmakelaar.nl is continu bezig met het optimaliseren van de site en haar diensten. Alle aanbiedingen zijn met zorg samengesteld en gelden slechts tot uitnodiging voor onderhandeling. DeBedrijfsmakelaar.nl kan niet in staan voor de juistheid van de gegevens en draagt hier geen enkele aansprakelijkheid of verantwoordelijkheid voor, op welke manier dan ook.

Alle gegevens van de aanbiedingen gedaan door partijen zijn met zorg samengesteld en gelden slechts tot uitnodiging voor onderhandeling. DeBedrijfsmakelaar.nl kan niet in staan voor de juistheid van de gegevens en draagt hier geen enkele aansprakelijkheid of verantwoordelijkheid voor, op welke manier dan ook.

Download hier de algemene voorwaarden