Goedkoop een bedrijfspand op Funda plaatsen

Funda in Business is verreweg de grootste site binnen de zakelijke vastgoedmarkt. Het platform verwerkt jaarlijks tienduizenden transacties en kent vele honderdduizenden zakelijke bezoekers. Als u een bedrijfspand wilt verhuren of verkopen, biedt adverteren op dit platform dan ook een groot voordeel. Wat dit kost, wil echter per makelaar nogal eens verschillen.

Waarom een bedrijfsruimte op Funda in Business zetten?

Funda in Business is opgericht om de zakelijke vastgoedbezoeker dezelfde voordelen te bieden als de particulier. De centrale verzamelplek en het diverse aanbod zorgen ervoor dat het makkelijker is dan ooit tevoren om snel een interessante bedrijfsruimte te vinden. Wel is de concurrentie uiteraard groot door de vele andere advertenties.

Niet alleen voor bezoekers, maar ook voor zakelijke vastgoedeigenaren biedt Funda in Business een aantal unieke voordelen. Geen enkel ander platform heeft zo’n groot bereik en het plaatsen van een pand is in technisch opzicht relatief eenvoudig. Natuurlijk brengen al deze functionaliteiten wel een kostenplaatje met zich mee.

Goedkoop een pand op Funda in Business plaatsen

Hoewel bovenstaande zeer laagdrempelig klinkt, kan niet iedereen zomaar zijn bedrijfsruimte op Funda in Business zetten. Het platform stelt strenge eisen aan adverteerders en verstrekt bovendien speciale certificaten om bedrijfspanden te mogen plaatsen. Dat zorgt ervoor dat een tussenpersoon in de vorm van een ervaren makelaar geen overbodige luxe is.

In de praktijk blijkt dat makelaars sterk uiteenlopende kosten in rekening brengen voor het op Funda plaatsen van een bedrijfspand. Omdat u dit logischerwijs zo goedkoop mogelijk wilt laten doen, is het verstandig om hierbij voor DeBedrijfsmakelaar.nl te kiezen. In tegenstelling tot veel andere partijen, rekenen wij namelijk slechts € 425 voor een gecertificeerde plaatsing.

Wat zijn de alternatieven voor Funda in Business?

Naast Funda in Business, zijn er uiteraard tal van andere kanalen via waar u uw bedrijfsruimte kunt promoten. Een van de andere online opties is bijvoorbeeld het platform van DeBedrijfsmakelaar.nl zelf. Wij verwelkomen maandelijks grote hoeveelheden bezoekers, maar rekenen met slechts € 115 een aanzienlijk lager plaatsingstarief dan Funda.

Daarnaast zijn er natuurlijk altijd nog de oude vertrouwde offline opties. Denk hierbij aan het plaatsen van een V-Bord en raamposter en het creëren van een aantrekkelijke brochure. Wist u dat de eerstgenoemde bij DeBedrijfsmakelaar.nl slechts € 35 kost en de twee laatstgenoemde zelfs geheel gratis zijn? Aarzel daarom niet langer en kies uit onze uitgebreide opties om uw bedrijfspand te promoten.