Huur kantoorpand op Oslo 10 te Barendrecht

Beschrijving voor Kantoorruimte, Kantoor, Kantoorunits, De Mijl Business Center Barendrecht

 

De Mijl Business Center Barendrecht, All-Inclusive kantoorunits vanaf € 595,00 tot € 1095,00 excl. BTW per maand. Gemeubileerd, snel internet, vergaderkamers en standaard volledig ontzorg dienstenpakket. Flexibel huurcontract.  Kantoor huren? www.demijl.nl

Locatie:

Het kantorenpleintje Oslo vindt u in Barendrecht op Vaanpark 2. Uitstekend bereikbaar vanaf de A29 en A15 en met openbaar vervoer. Gemakkelijk vindbaar tegenover Ikea en naast het Inge de Bruin zwembad. Op de rand van de populaire woonwijk Carnisselande en Rotterdam-Zuid. Een zichtlocatie langs de doorgaande weg Carnissebaan. Kortom echt een A1 locatie.

Het kantorenpleintje:

In de periode 2003-2006 zijn in het project Septa Domus de kantoorpanden Oslo gebouwd. Zeven kantoorvilla’s met een moderne architectuur en gebouwd met klassieke materialen. Naast voldoende parkeergelegenheid is er veel aandacht gegeven aan tuinen en groen. Met als doel een fijne werkomgeving te realiseren voor u en uw medewerkers dat bovendien een visitekaartje voor uw bedrijf is. Collectieve beveiliging met camera’s en bewakingsdienst zorgen voor een veilig gevoel.

De kantoorvilla’s:

Een begane grond en drie verdiepingen, totaal circa 1200m² riante kantoorruimte per pand. De moderne technische installaties garanderen een prettig en gezond binnenklimaat in alle jaargetijden. Alle kantoorunits zijn voorzien van airconditioning, LED verlichting, energielabel A en worden uitstekend onderhouden.

Oslo 10-16:

In Oslo 10-16 is De Mijl Business Center Barendrecht gevestigd.  U huurt all-inclusive kantoorunits met alle faciliteiten. Gemeubileerd, voorzien van snel internet, mogelijkheid tot telefonie, inclusief gebruik vergaderkamers en parkeerplaatsen.  Zeven dagen per week, 24 uur per dag beschikbaar tegen vaste kosten per maand All-Inclusive. Geen bijkomende kosten of servicekosten dus. Uw kantoor wordt schoongehouden en zelfs de vaatwasblokjes zijn niet uw zorg. Wegens succes is er inmiddels uitbreiding naar het buurpand Oslo 2-8!

Lekker werken =De Mijl Zakelijk Thuiskomen!

Uw kantoorruimte of bedrijfsruimte moet voelen als een tweede thuis: een plek waar u zich lekker voelt, waar ruimte is voor uw ideeën en waar u zich voor 100% op uw business kunt concentreren. Bij De Mijl huurt u kantoorruimte of bedrijfsruimte tegen uitstekende voorwaarden.

De Mijl Vastgoed is verhuurder en beheerder van het pand. Wij garanderen u een uitstekende service tegen aantrekkelijke voorwaarden. U bent van harte welkom voor een bezichtiging of voor meer informatie.

 

HUURVOORWAARDEN: Gedurende de huurovereenkomst kunt u aan het einde van iedere maand de huurovereenkomst beëindigen met een opzegtermijn van slechts 3 maanden. De huurovereenkomst is een standaard ROZ contract. De bankgarantie of borg betreft het bedrag van slechts 1 maand huur inclusief de BTW.Voor de sleutels rekenen we u een borg van € 25,00 per stuk.

Kosten all-inclusive kantoorunit: Op dit moment heeft u de keuze uit diverse standaard kantoren voor een, twee, drie of vier  werkplekken. De huur van een volledig ingericht kantoor bedraagt:

  •  COMPACT: een tot twee werkplekken  € 595,00 per maand excl. BTW,   
  •  MEDIUM:  twee tot drie werkplekken € 695,00 per maand excl. BTW,     
  •  LARGE : drie tot vier werkplekken € 795,00 per maand excl.BTW,           
  •  XTR.LARGE:  riant kantoor met zes werkplekken werkplekken  € 1295,00 per maand excl. BTW

Neem contact op voor de actuele beschikbaarheid.

De Mijl Business Center Barendrecht, De Mijl Business Center Zwijndrecht, De Mijl Business Center Alblasserdam, De Mijl Business Center Hendrik Ido Ambacht

 

U bent van harte welkom voor een vrijblijvende rondleiding.

Klik hier voor meer informatie

Ik wil meer informatie

Wij brengen deze partij GRATIS op de hoogte van uw interesse.


Uw gegevens

Kenmerken van Kantoorruimte, Kantoor, Kantoorunits, De Mijl Business Center Barendrecht


Adresgegevens

Oslo 10
2993 LD Barendrecht (Zuid-Holland)

Pandgegevens

Soort: Te Huur
Oppervlakte: 1200 m2 (vanaf 30 m2)
 - opp. kantoor: 30 m2 (vanaf 60 m2)
Prijs: € 550,00

Contact met de Aanbieder


Logo De Mijl Vastgoed bv

De Mijl Vastgoed bv

Email:
info@dem... Klik hier »
Telefoon:
078-6202... Klik hier »
Site:
www.demi... Klik hier »

Bekijk alle 3 bedrijfspanden van De Mijl Vastgoed bv