Te huur: Kantoor Boterdiep 46-50, Rotterdam

Huurbaar vanaf € 135,-

Kenmerken van Kantoor Boterdiep 46-50, Rotterdam

Oppervlakte

Totaal 401 ㎡

Omschrijving

Te huur kantoorruimte in Rotterdam

Deze ruime kantoorruimte aan de Boterdiep 46-50 in Rotterdam wacht op uw bedrijf. Gelegen op de tweede verdieping, biedt deze ruimte een fantastisch uitzicht over de Nieuwe Maas, waardoor werken hier een unieke ervaring wordt. De totale oppervlakte van deze kantoorruimte beslaat circa 401 m², waardoor er voldoende ruimte is om uw zakelijke visie tot leven te brengen.

Op de begane grond en de eerste verdieping is huurder NPRC (Cooperatie Nederlandse Particuliere Rijnvaart-Centrale) gevestigd, wat zorgt voor een dynamische omgeving met verschillende bedrijven. Het gebouw heeft energielabel B, wat wijst op aandacht voor duurzaamheid en efficiëntie.

De directe omgeving van deze kantoorruimte is een interessante mix van bedrijvigheid. Met bedrijven zoals Pathé bioscoop en de Politie in de buurt, profiteert u van een bruisende zakelijke sfeer.

Kortom, de Boterdiep 46-50 biedt uw bedrijf een unieke kans om een inspirerende kantoorruimte te huren in een opvallend gebouw met uitzicht op de Nieuwe Maas. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en een stap te zetten richting de toekomst van uw bedrijf in Rotterdam.

Parkeren
In de directe omgeving kunt u parkeren. Optioneel zijn 4 eigen parkeerplaatsen voor verhuur beschikbaar.
Prijs: € 750 exclusief per plaats per jaar.

Opleveringsniveau
In huidige staat, maar er zal sprake zijn van een casco verhuur.

Garantstelling
Een minimale bankgarantie met een grootte van een drietal maandverplichtingen, inclusief servicekosten en btw. De daadwerkelijke omvang is o.a. afhankelijk van de uitkomst van een kredietwaardigheid onderzoek.

Huurprijsindexering
Jaarlijks wordt de laatst geldende huurprijs verhoogd op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). 

Meer weten over Boterdiep 46-50 in Rotterdam?

Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten voor meer informatie. Op de website kunt u ook een bezichtiging inplannen voor deze ruimte. Wilt u up-to-date blijven van ons beschikbare aanbod? Volg ons op LinkedIn!

]]>

Lees meer
Meer informatie

Informatie aanvragen

Afbeeldingen

Makelaar

Telefoon: 010-2411555
Meer info

Adres

Boterdiep 46-50
3077 AW Rotterdam
NL
Spring naar toolbar