Offline opties bij het promoten van uw bedrijfspand

Onlangs hebben wij nog besproken welke online opties u bij DeBedrijfsmakelaar.nl zoal heeft als het gaat over het verkopen of verhuren van uw bedrijfspand. Het online promoten van een bedrijfsruimte is tegenwoordig een efficiënte manier om een snelle verkoop of verhuur te bewerkstelligen. Maar ook offline promotie is nog altijd onmisbaar als u voor het maximale resultaat gaat.

V-Bord, brochure en raamposter

Hoewel online promotievormen tegenwoordig steeds meer toenemen, ontkomt u bijna niet aan een vorm van offline promotie. Het is immers vreemd om geen ‘Te Koop’-bord in de tuin te hebben staan, terwijl uw woning wel op allerlei online platforms wordt aangeboden. Zo’n bord (ook wel een V-Bord genoemd) kunt u daarom voor slechts € 35 bij DeBedrijfsmakelaar.nl aanvragen.

Ook voor andere offline promotievormen bent u bij ons aan het juiste adres. Naast een V-Bord, is bijvoorbeeld ook een raamposter geen overbodige luxe. Die ontvangt u bij ons geheel gratis. Dat geldt ook voor een professionele brochure, waarin uw woning op representatieve wijze wordt belicht en een goede indruk maakt op aspirant-kopers of -huurders.

Kadastraal rapport

Naast deze voor de hand liggende vormen van offline promotie, bieden wij ook een aantal optionele diensten aan. Niet onbelangrijk is bijvoorbeeld een kadastraal rapport, dat u bij ons voor € 15 op de kop kunt tikken. Zo’n rapport wordt vaak aangevraagd door belangstellenden voor een bedrijfspand, maar als verkopende partij heeft u er net zo goed belang bij.

In het Kadaster worden namelijk tal van gegevens opgeslagen over panden, zoals de prijs die de vorige eigenaar ervoor heeft betaald en de prijzen van vergelijkbare bedrijfsruimtes in dezelfde buurt. Deze informatie is van onschatbare waarde voor u als verkoper, omdat u zo beter kunt bepalen wat een reële vraagprijs is en hoe uw bedrijfspand in de markt ligt.

Waardebepaling en overeenkomst

Soms kan het voorkomen dat de informatie uit het Kadaster onvolledig is of onvoldoende antwoord geeft op uw vragen als verkoper. In dat geval kan het verstandig zijn een gecertificeerde huur/verkoopwaardebepaling uit te laten voeren. Bij DeBedrijfsmakelaar.nl doet u dat al voor een bedrag van € 295.

Heeft u eenmaal een geschikte koper of huurder gevonden? Dan wilt u misverstanden voorkomen en ervoor zorgen dat u juridisch bent verzekerd. Laat een huur/koopovereenkomst opstellen door een specialist van DeBedrijfsmakelaar.nl (€ 195) en u weet zeker dat u niet voor ongewenste verrassingen komt te staan.