Online opties bij het promoten van uw bedrijfspand

Wilt u uw bedrijfspand te koop of te huur aanbieden? Dan is plaatsing op DeBedrijfsmakelaar.nl een eerste stap naar een succesvolle verkoop of verhuur. Natuurlijk bieden wij daarbij ook aanvullende opties aan. In dit artikel bespreken we in het bijzonder de online mogelijkheden die u heeft om uw gebouw optimaal richting de doelgroep te promoten.

Plaatsing op vooraanstaande platforms

Bij DeBedrijfsmakelaar.nl bieden we u de optie om uw eigen pakket samen te stellen als u een bedrijfspand wilt verkopen of verhuren. Plaatsing op de website van DeBedrijfsmakelaar.nl maakt hier standaard onderdeel van uit. Dit verzekert u van een advertentie met een professionele uitstraling en een groot bereik onder uw doelgroep.

Naast DeBedrijfsmakelaar.nl, is Funda in Business een platform waar het loont om goed zichtbaar te zijn. Hier betaalt u wel een hogere prijs voor: € 425 ten opzichte van € 115. Voor een optimale vindbaarheid van uw bedrijfspand laat u het door ons plaatsen op beide kanalen. Dit is met name een uitstekende optie als u haast heeft met de verkoop of verhuur.

Koppeling met social media en nieuwsbrief

Social media zijn tegenwoordig een belangrijk middel om in contact te komen met de doelgroep. DeBedrijfsmakelaar.nl biedt u daarom de mogelijkheid om de plaatsing van uw pand op bovengenoemde platforms te koppelen aan meerdere sociale kanalen. Met name het populaire Facebook, Twitter en LinkedIn vormen in dit geval een meerwaarde.

Daarnaast kunt u indien gewenst elk kwartaal rekenen op een vermelding in de nieuwsbrief. Uiteraard met foto, zodat uw bedrijfsgebouw maximaal opvalt bij potentiële kopers en huurders. Voor zowel de nieuwsbriefvermelding als de koppeling met sociale kanalen geldt dat wij hiervoor geen aanvullende kosten in rekening brengen.

Professionele fotografie voor maximaal resultaat

Een dienst waarvoor wij wél kosten in rekening brengen is professionele fotografie van uw bedrijfspand. Deze is funda proof en wordt verzorgd door een ervaren fotograaf die exact weet hoe hij uw gebouw moet afbeelden. De kosten hiervan bedragen eenmalig € 245, maar onze ervaring is dat goede foto’s de kans op verkoop- of verhuursucces aanzienlijk vergroten.

De twee laatste online opties die wij niet onbenoemd willen laten, zijn het aanvragen van een NEN 2580 Meetrapport en EPA-label. Ook hiervoor geldt dat wij geen extra kosten in rekening brengen. Naast de in dit artikel genoemde online opties, kunt u uw pakket ook uitbreiden met diverse offline opties. Daarover volgende keer meer.