Het grootste aanbod Bedrijfsmakelaars

De bedrijfsmakelaar.nl is ontstaan, naar aanleiding van de toenemende vraag naar transparantie in de commerciële onroerend goed markt. Er zijn reeds diverse sites waar een groot aanbod van bedrijfsmakelaars te vinden is, echter dit aanbod bestaat wel enkel en alleen voor de daarbij aangesloten bedrijfsmakelaars en leden. De Bedrijfsmakelaar.nl is toegankelijk voor iedereen.

 

Vind uw bedrijfsmakelaar

Wij bieden met de bedrijfsmakelaar.nl een geoptimaliseerd zoekproces naar een passend bedrijfspand en bedrijfsmakelaar. Zo ontstaat er een zo groot mogelijk aanbod van alle professionele vastgoedpartijen in Nederland (bedrijfsmakelaar, belegger & ontwikkelaar).  Hierbij letten we ook op de vraag cq. zoekers naar bedrijfspanden. Een virtuele marktplaats voor bedrijfsonroerend goed!

 

Sterke partners voor bedrijfsmakelaars

Wij verlenen een ondersteunende functie en een extra marketing tool voor de professionele bedrijfsmakelaar-partijen, door hen een nog groter “uithangbord“ aan te reiken. Op korte termijn zal er ook een juridische helpdesk worden opgestart, die u online kan helpen bij vastgoed vraagstukken, tegen een scherp tarief, kunt u hier lid van worden !

 

Oprichters van www.debedrijfsmakelaar.nl hebben hun werkgebied en ervaring liggen in de vastgoedbranche, als bedrijfsmakelaar, projectontwikkelaar en als bouwmanager / architect.

 

Onafhankelijke partner voor bedrijfsmakelaars

De bedrijfsmakelaar is een onafhankelijke werkende organisatie, waarbij voorop staat; vraag en aanbod dichter bij elkaar te brengen in een transparante vorm, zonder  daarbij de rol van de BOG makelaar daarin te verliezen en te respecteren, maar wel zonder beperking van verplichte branchevereniging,  dan wel hoge jaarllijks terugkerende kosten.

 

Wij zorgen continu voor een hoge listing op de zoekmachines, waarbij vraag en aanbod optimaal gevonden  worden ! en U zodoende onze site landelijk het werk laat doen, wat een goede site hoort  te doen : bezoekers brengen, waarbij voor alle partijen een win – win situatie zal ontstaan !

 

Voor meer informatie dan wel advertentiemogelijkheden ( alleen voor branche gerelateerde bedrijven ) kunt u tijdens kantooruren contact met ons opnemen.

 

Vriendelijke groet,

Team deBedrijfsmakelaar.nl