Vacatures Meuleman & Partners

Meuleman & Partners biedt al bijna 20 jaar ondersteuning aan in de vastgoedmarkt opererende

partijen. Dit kunnen zijn makelaars, ontwikkelaars, woningcorporaties, beleggers of vastgoedafdelingen van (inter-)nationaal opererende bedrijven. Logo Meuleman & Partners

 

Deze ondersteuning vindt plaats op het gebied van:

 

-         werving en selectie van commercieel en leidinggevend personeel,

-         begeleiding van partnerships/bedrijfsopvolging (inclusief begeleiding bij aan- en verkoop van vastgoedondernemingen),

-         marketing en management.

 

Daarnaast functioneren wij als klankbord voor ondernemers in deze branche, een rol waaraan in een toenemend complexe en concurrerende markt steeds meer behoefte ontstaat.

 

Kortom, wij bieden actieve professionals in de vastgoedbranche ondersteuning op maat met kennis van de branche zonder daarin zelf marktpartij te zijn.

 

Meuleman & Partners biedt creatieve, zakelijke oplossingen, zonder daarbij het menselijke aspect uit het oog te verliezen. Hiertoe zijn wij in staat dankzij onze jarenlange ervaring in en kennis van de branche en de daarin opererende partijen.

 

Naast deze specialistische kennis vormen discretie en vertrouwelijkheid de basis van onze dienstverlening. Op onze website (www.meuleman.nl) wordt een nadere toelichting gegeven op onze dienstverlening en visie en ons vacaturebestand.