Nieuwe video tool voor gemeente en bedrijven

Bekijk de nieuwste mogelijkheden van filmen om uw bedrijfsobject beter in beeld te hebben en daarmee hoger te scoren in google. Voor leden slechts € 345,- (niet leden € 475,-).

deBm.nl voor gemeenten

Ook voor veel gemeenten is het in deze tijd zinvol om het maximale uit haar gemeente te halen en goede partijen binnen hun regio te houden of aan te trekken. Tevens is het voor de gemeente die eigen vastgoed beheert van groots belang om hierin leegstand en daarmee achteruitgang te voorkomen. Voor beide zaken biedt deBm.nl ook de gemeente een mogelijkheid om dit te stimuleren. Een gemeente kan zich via onze site maximaal profileren met een bedrijfsfilm. Deze promotiefilm komt achter elk object te staan die in de betreffende gemeente te huur dan wel te koop staat. Klik hier voor een voorbeeld van een gemeente welke dit reeds heeft gerealiseerd. Daarnaast is het mogelijk dat elke gemeente onze zoekmachine integreert in haar eigen website. Wanneer ondernemers op de site van de gemeente komen, dan treffen zij via onze zoekmachine enkel en alleen het totale aanbod wat in die gemeente te huur / te koop is.

Nieuwe tool voor partners

In samenwerking met Onlinebezichtigen.nl heeft deBm.nl een innovatieve manier van filmen gelanceerd voor bedrijfsobjecten. Op deze wijze komen uw objecten representatief in beeld en worden op een spraakmakende wijze gefilmd. Dit komt de zoekresultaten ten goede maar ook uw opdrachtgever zal hier gecharmeerd van zijn alsmede mogelijke kandidaat huurders / kopers. De video kunt u uiteraard ook gebruiken voor plaatsing op uw eigen website. Daarnaast zijn video's bij uitstek geschikt om te delen via social media, door u én uw opdrachtgevers. Zie onderstaand voor een voorbeeld. Door de gezamenlijke inkoop kan deBm.nl deze fraaie wijze van filmen aan partners aanbieden voor € 345,- exclusief btw, voor NIET partners bedragen de kosten € 475,- exclusief btw.

Meer weten? Klik hier en wij nemen contact met u op.