Te huur: Winkel Evertsenplein 82, Hellevoetsluis

Huurbaar vanaf € 2035,-

Kenmerken van Winkel Evertsenplein 82, Hellevoetsluis

Oppervlakte

Totaal 122 ㎡

Omschrijving

Te huur winkelruimte in Hellevoetsluis

Deze winkelruimte aan het Evertsenplein 82 in Hellevoetsluis biedt een uitstekende gelegenheid voor uw onderneming. Gelegen vlakbij de entree van de Etos en Albert Heijn, bevindt u zich in een gebied met een hoog passantenverkeer. Dit is een strategische locatie waar uw winkel de aandacht trekt van potentiële klanten die deze populaire winkels bezoeken.

De winkelruimte zelf heeft een energielabel A, wat betekent dat deze energiezuinig is en klaar voor gebruik. Het is een veelzijdige ruimte die zich uitstrekt over de begane grond met circa 92 m² en een entresol van ongeveer 30 m². Deze indeling biedt flexibiliteit in hoe u de ruimte inricht, wat ideaal is om uw bedrijfsactiviteiten te stroomlijnen en uw merkidentiteit uit te drukken.

De indeling van de totale oppervlakte van circa 122 m² is als volgt:

  • begane grond circa 92 m²
  • entresol circa 30 m²
Winkelcentrum Evertsplein

Het winkelcentrum Evertsenplein, gelegen in Hellevoetsluis, is een levendig en gastvrij winkelgebied dat bekendstaat om zijn diverse aanbod aan winkels en voorzieningen. Dit gezellige winkelcentrum biedt een gevarieerde winkelervaring, waar bewoners en bezoekers kunnen genieten van een breed scala aan winkels, van supermarkten tot boetieks, en van horecagelegenheden tot praktische dienstverleners.

De centrale ligging in Hellevoetsluis maakt het een populaire bestemming, en het biedt een ontmoetingsplaats voor de lokale gemeenschap. Met zijn aantrekkelijke mix van winkels en een gastvrije sfeer is het winkelcentrum Evertsenplein een belangrijk onderdeel van het stadsleven in Hellevoetsluis, waar mensen samenkomen om te winkelen, te ontspannen en van de lokale voorzieningen te genieten. De ligging van de winkelruimte in het winkelcentrum Evertsenplein is gunstig voor zowel lokale klanten als toeristen, waardoor het een aantrekkelijke locatie is voor diverse soorten bedrijven. Of u nu een boetiek, een restaurant, een dienstverlenend bedrijf of een ander type onderneming heeft, deze ruimte biedt u de mogelijkheid om te gedijen in een levendige en goed bereikbare omgeving.

Opleveringsniveau
In huidige staat, maar er zal sprake zijn van een casco verhuur.

Garantstelling
Een minimale bankgarantie met een grootte van een drietal maandverplichtingen, inclusief servicekosten en btw. De daadwerkelijke omvang is o.a. afhankelijk van de uitkomst van een kredietwaardigheid onderzoek.

Huurprijsindexering
Jaarlijks wordt de laatst geldende huurprijs verhoogd op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Meer weten over Evertsenplein 82 in Hellevoetsluis?

Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten voor meer informatie. Op de website kunt u ook een bezichtiging inplannen voor deze ruimte. Wilt u up-to-date blijven van ons beschikbare aanbod? Volg ons op LinkedIn!

]]>

Lees meer
Meer informatie

Informatie aanvragen

Afbeeldingen

Makelaar

Telefoon: 010-2411555
Meer info

Adres

Evertsenplein 82
3221 BK Hellevoetsluis
NL
Spring naar toolbar