Huur bedrijfspand op Pieter Calandlaan 87B te Amsterdam

Beschrijving voor Te huur winkelruimte leisure Pieter Calandlaan 87-B Amsterdam op prominente hoeklocatie winkelgebied

Omschrijving pand: Te huur unieke winkelruimte Pieter Calandlaan 87-B Amsterdam.
Het betreft een leuke multifunctionele ruimte momenteel in gebruik bij de Bibliotheek en direct grenzend aan Dirk supermarkt.
Indeling als volgt:  
Begane grond circa 408 m2 winkel/ leisure ruimte
Kelderruimte circa 42 m²
Deze winkel heeft als absolute meerwaarde de ligging op een prominente hoek met de Van Ollefenstraat. En vanwege deze hoekligging maximale exposure aan twee zijden. De Pieter Calandlaan is bovendien een zeer drukke zichtlocatie.
Deze locatie ligt nabij het Winkelcentrum Sierplein, welke is gesitueerd in Amsterdam-Slotervaart (Nieuw-West) en staat bekend als een gezellig winkelcentrum met een afwisselend aanbod aan winkels.

Opleveringsniveau:
Het gehuurde wordt in de alsdan aanwezige staat verhuurd, doch zal er sprake zijn van een casco verhuur.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Informatie omgeving / bereikbaarheid:
In de directe omgeving van deze winkel treft u onder andere de Dirk Supermarkt.  De locatie grenst aan winkelcentrum Sierplein met vele winkels zoals Albert Heijn, Wibra, Bakkerij Bertram & Brood, DIO Drogisterij en nog vele andere leuke winkels voor zowel de dagelijkse levensbehoeften als funshopping. Elke woensdag is er op het Sierplein de weekmarkt, beter bekend als de ‘Siermarkt’. Deze succesvolle markt is bekend vanwege zijn ‘nieuwe
stijl’ waarbij de marktondernemers zelf het beleid bepalen en het zeer afwisselende aanbod. Direct achter winkelcentrum Sierplein bevindt zich bibliotheek Slotervaart waardoor het Sierplein een ware publiekstrekker is.
De locatie is goed bereikbaar. Met de auto heeft u een goede ontsluiting via de ringweg A10. Met het openbaar vervoer is de locatie uitstekend bereikbaar, zowel een bushalte, tramhalte als een trein- en metrostation bevinden zich op circa 5 minuten loopafstand.

Datum van oplevering:
In overleg

Garantstelling:
Een bankgarantie met een minimale grootte van een drietal maandverplichtingen inclusief servicekosten en btw. De daadwerkelijke omvang is o.a. afhankelijk van de uitkomst van een kredietwaardigheidsonderzoek.

]]>

Ik wil meer informatie

Wij brengen deze partij GRATIS op de hoogte van uw interesse.


Uw gegevens

Kenmerken van Te huur winkelruimte leisure Pieter Calandlaan 87-B Amsterdam op prominente hoeklocatie winkelgebied


Adresgegevens

Pieter Calandlaan 87B
1065 KK Amsterdam (Noord-Holland)

Pandgegevens

Soort: Te Huur
Oppervlakte: 450 m2
Huurprijs: € 7500,00
Aanvaarding: in overleg
Status: in overleg

Contact met de Aanbieder


Logo Van Herk Groep

Van Herk Groep

Email:
retail@v... Klik hier »
Telefoon:
010-2411... Klik hier »
Site:
http://w... Klik hier »

Bekijk alle 157 bedrijfspanden van Van Herk Groep