Huur bedrijfspand op A13 1 te Delft

Beschrijving voor Te Huur Rijksweg A-13 Delft Horeca Wegrestaurant food court / 1e verdieping

Omschrijving pand: Te Huur Horeca locatie / uniek wegrestaurant waar Food court A-13 is gerealiseerd, gelegen op een zeer prominente zichtlocatie langs de Rijksweg A-13 ter hoogte van Delft. De A-13 is de drukste snelweg in Nederland. Recent heeft een grondige renovatie plaatsgevonden welke in oktober 2015 reeds succesvol is afgerond. De locatie is getransformeerd tot een food court voor 5–8 formules. De locatie langs de snelweg is inmiddels voor 80% verhuurd. Burger King, voorzien van een Drive Thru aan de achterzijde van de locatie, is en blijft gevestigd als huurder op deze locatie.
Bij deze vestiging van Délifrance is het nieuwe concept van Délifrance gelanceerd, dit is de primeur in Europa! Echter er zijn nog huisvestingsmogelijkheden!

Het betreft een unit op de 1e verdieping.
Oppervlakte circa 331 m2.

Horeca is toegestaan binnen het bestemmingsplan. Deze horecalocatie bevindt zich aan de verzorgingsplaats Vrijenban, gelegen aan de A13 tussen afslag Delft-Zuid en Berkel en Rodenrijs komend vanuit de richting Den Haag/ Rotterdam. De uitvoegstrook van afslag Delft-Zuid loopt over in de invoegstrook voor deze oprit.

Staat van oplevering: 
In de alsdan aanwezige staat, casco, met dien verstande dat onder andere navolgende thans reeds in het gehuurde aanwezige zaken geen onderdeel vormen van het gehuurde en derhalve hiervoor geen herstel/vervangingsverplichting bestaat voor verhuurder. Deze zaken worden door huurder om niet in eigendom genomen.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Bereikbaarheid
Uitstekend bereikbaar met eigen vervoer vanwege de ligging aan de Rijksweg A-13 afslag Vrijenban.
Ruime gratis parkeergelegenheid op eigen terrein.

Datum van oplevering
Per direct.

Garantstelling:
Een bankgarantie met een minimale grootte van een drietal maandverplichtingen inclusief servicekosten en btw. De daadwerkelijke omvang is o.a. afhankelijk van de uitkomst van een kredietwaardigheidsonderzoek.]]>

Ik wil meer informatie

Wij brengen deze partij GRATIS op de hoogte van uw interesse.


Uw gegevens

Kenmerken van Te Huur Rijksweg A-13 Delft Horeca Wegrestaurant food court / 1e verdieping


Adresgegevens

A13 1
2629 HA Delft (Zuid-Holland)

Pandgegevens

Soort: Te Huur
Oppervlakte: 331 m2
Bouwlagen: 2 verdiepingen
Prijs: Op aanvraag
Aanvaarding: Per direct
Status: Per direct

Contact met de Aanbieder


Logo Van Herk Groep

Van Herk Groep

Email:
retail@v... Klik hier »
Telefoon:
010-2411... Klik hier »
Site:
http://w... Klik hier »

Bekijk alle 157 bedrijfspanden van Van Herk Groep