Bedrijfspand te huur in de provincie Friesland

Friesland is bij uitstek de trotste provincie van Nederland. En terecht; wanneer men kijkt naar het karakteristieke landschap met het vele water en het eigengereide volk welke het liefst in het Frysk spreekt. Maar Friesland kan ook op haar ondernemingsklimaat trots zijn. Kijk daarom snel op deBedrijfsmakelaar.nl wat het huidige aanbod van te huren bedrijfsruimtes in Friesland is!

Waarom een bedrijfspand huren in de provincie Friesland?

Hoewel de bedrijvigheid in Friesland zich voor het meerendeel rondom de agrarische sector vormt, is er ook buiten deze branche genoeg ruimte om een onderneming op te zetten. Zo is er veel toerisme, onder andere door watersport, en kan men vooral in de grotere steden groeiende bedrijfstakken vinden binnen de dienstensector. Als ondernemer moet men in Friesland vooral kijken naar de mogelijkheden die de verschillende gemeenten bieden. Op het platteland is het gemeentelijke beleid vaak gericht op de agrarische sector, en in stedelijke gebieden vindt men vaak veel stimulans voor detailhandel of de dienstensector. Een compleet overzicht vindt u via onze website, en heeft u binnen een mum van tijd een perfect bedrijfspand gevonden in Friesland!

Wat zijn de geografische voordelen van het huren van een bedrijfspand in de provincie Friesland?

Door zijn ligging aan het water heeft Friesland een goede aansluiting aan het kanalennetwerk. Ook is er transport mogelijk via de luchtwegen naar een van de vier luchthavens, en kan men rekenen op een aansluiting op belangrijke spoorlijnen en autosnelwegen. Maar Friesland blijft voorlopig toch echt een plaats voor de regionale ondernemer, iemand die van de streek optimaal gebruik kan maken en zijn diensten wilt leveren aan de rest van Friesland.

Huur een bedrijfsruimte in de provincie Friesland?

Kortom is het zeker aan te raden om in Friesland een bedrijfspand te huren. Op deBedrijfsmakelaar.nl vindt u voor alle gemeenten van de provincie een actueel overzicht van de te huren bedrijfspanden, en dat maakt deBedrijfsmakelaar.nl de ideale partner als het gaat om het huren en kopen van bedrijfsonroerend goed in Friesland.

Grote steden met bedrijfspanden in Friesland

Klik op onderstaande links om naar het bedrijfspanden aanbod in een van de grote steden in Friesland te gaan.

Alle gemeenten met bedrijfspanden in Friesland

Klik op onderstaande links om naar het bedrijfspanden aanbod in een van de gemeenten in Friesland te gaan.

Alle plaatsen met bedrijfspanden in Friesland

Klik op de plaatsnaam om naar het bedrijfspanden huur en koop aanbod in Friesland te gaan.