A1 winkellocaties

Een A1 winkellocatie geeft aan dat de plaats van de winkel in het centrum ligt. Deze locatie heeft de meeste bezoekers en is tevens het duurst om een locatie te huren. Een A1 locatie ligt vaak op de weg van een goedlopend winkelcentrum of winkelstraat.

A1 winkellocaties

A1 winkellocaties liggen in het centrum van de stad, die het beste op de route ligt. Hier komen de meeste passanten voorbij en is de huur van de panden vaak het hoogst. De beste locaties liggen in de buurt van de grote winkelketens die veel klanten trekken. Kooproutes worden dan ook bepaald door trekkers als warenhuizen en grote modehuizen.

A1 winkellocaties kenmerken

A1 winkellocaties zijn gebieden of winkelstraten met de hoogste bezoekersaantallen. Overige kenmerken zijn:

  • Landelijk bekende publiekstrekkers
  • Hoge koop- en huurprijzen
  • Voetgangersdomein

Modezaken en warenhuize bezetten op de A1 winkellocaties vaak de meeste winkelvloeroppervlakte. Bovendien is er weinig leegstand.

Diverse winkellocaties

Winkellocaties in winkelgebieden worden ingedeeld op A-, B- of C-locaties op basis van de drukte-index. Deze indeling wordt ook wel een indeling naar passantenklasse of locatiekwaliteit genoemd. De indeling wordt op basis van passantenonderzoeken bepaald. Het drukste punt in een winkelgebied, het punt waar de meeste passanten langslopen, wordt aangeduid als de A1-locatie.

A1 winkellocaties verhuren

Als uw bedrijfspand leeg staat kost u dat veel geld. Daarom is het verstandig om uw bedrijfspanden te plaatsen op internet en te verhuren via onze website. Wij brengen u in contact met potentiële huurders. Zij kunnen bieden op uw leegstaande bedrijfsruimte. Bij De Bedrijfsmakelaar was het verhuren van uw bedrijfsruimte nog nooit zo makkelijk. U maakt heel eenvoudig een account aan, voegt uw bedrijfsruimte toe en uw bedrijfspand staat te huur op onze website. U kunt vandaag nog uw bedrijfspanden plaatsen op internet en deze aanbieden via onze website. Zo voorkomt u dat de leegstand van uw pand u veel geld kost. Voor zowel het tijdelijk als langdurig verhuren van uw leegstaande bedrijfsruimte bieden wij een passende oplossing.

Onze pakketten

Heeft u leegstaande bedrijfsruimte waardoor u geconfronteerd wordt met hoge kosten? De Bedrijfsmakelaar heeft de oplossing. Via ons platform kunt u zelf uw bedrijfspand verhuren tegen scherpe tarieven. U maakt een account aan, voert alle details omtrent het bedrijfspand in en vervolgens staat uw pand al te huur. Bekijk direct onze verschillende pakketten. Hier zit altijd iets bij wat naar uw wens is: het no cure no pay principe of twee andere pakketten waar u een vast bedrag per maand voor betaalt.

A1 winkellocaties van De Bedrijfsmakelaar

Bent u op zoek naar een A1 winkellocatie? In ons aanbod vindt u A1 winkellocaties in verschillende regio’s door heel Nederland. Kijkt u gerust eens rond of er wat moois voor u bij zit.

Wat andere mensen zochten: