Bedrijfspand verkopen

Heeft u een bedrijfspand te huur en wilt u deze snel en goed in de markt zetten? Dat kan bij De Bedrijfsmakelaar heel eenvoudig en het is tevens laagdrempelig. U kunt in enkele stappen heel gemakkelijk uw pand op onze website plaatsen en dus zelf uw bedrijfspand verkopen.

Bedrijfspand verkopen

Zelf heeft u de meeste kennis van uw bedrijfspand en het beste inzicht in uw financiële situatie. Uiteraard bent u zelf ook het meest gebaat bij het vinden van een geschikte huurder voor uw bedrijfspand. Daarom is het zo verstandig om zelf uw bedrijfspand te verkopen. U heeft alles zelf in de hand en bepaalt uiteindelijk zelf wie de koper wordt. Om de volgende redenen is het verstandig om zelf uw bedrijfspand te verkopen bij De Bedrijfsmakelaar:

  • Laagdrempelig aanbieden naar de ondernemer
  • Duidelijk en transparant platform
  • Veel makelaars en ondernemers gingen u voor
  • Uw bedrijfspand zichtbaar in Google

Met deze laagdrempelige manier van adverteren geeft u een nieuwe impuls aan de verkoop van uw bedrijfspand. Ondernemers die zoeken naar een bedrijfsruimte vinden direct het object dat u graag wilt verkopen. De Bedrijfsmakelaar profileert zich op het internet en de sociale media, zodat u direct de juiste doelgroep aanspreekt. Tevens kunt u een raamposter ontvangen zodat het voor de voorbijganger meteen duidelijk is dat uw pand te huur is.

Gemakkelijk uw bedrijfspand verkopen

Uw bedrijfspand verkopen is nog nooit zo makkelijk geweest. Het kan veel problemen voorkomen als u uw pand zo snel mogelijk verkoopt. U wilt natuurlijk leegstand van het pand voorkomen. Dit is vaak het gevolg van het niet kunnen verkopen van het pand of opzegging van de huurder. Uiteraard wilt u uw pand snel weer verkopen.

Bedrijfspand verkopen via internet

Vanwege de toenemende leegstand is het voor kantoorruimtemakelaars niet meer vanzelfsprekend dat hun kantoorpanden direct na oplevering worden verkocht. Het komt tegenwoordig nog maar erg weinig voor dat een kantoorpand al helemaal is verhuurd, voordat er ook maar iets gebouwd is. Daarom is het verstandig voor makelaars om het internet toe te passen. De vindbaarheid op het internet wordt steeds belangrijker. Het is zeer laagdrempelig en daarom gaan veel ondernemers hier als eerst naar op zoek.

Bedrijfspand verkopen bij De Bedrijfsmakelaar

Heeft u leegstaande bedrijfsruimte waardoor u geconfronteerd wordt met hoge kosten? De Bedrijfsmakelaar heeft de oplossing. Via ons platform kunt u zelf uw bedrijfspand verkopen tegen scherpe tarieven. U maakt een account aan, voert alle details omtrent het bedrijfspand in en vervolgens staat uw pand al te huur. Bekijk direct onze verschillende pakketten. Hier zit altijd iets bij wat naar uw wens is: het no cure no pay principe of twee andere pakketten waar u een vast bedrag per maand voor betaalt.

Wat andere mensen zochten: