Bedrijfsruimte te huur aanbieden

Bij De Bedrijfsmakelaar kunt u uw bedrijfsruimte te huur aanbieden. Wij brengen u graag in contact met potentiële huurders.

Bedrijfsruimte te huur aanbieden

Het is voor makelaars niet meer vanzelfsprekend dat hun kantoorruimtes direct na oplevering worden verhuurd. Op onze website kunt u heel eenvoudig uw bedrijfsruimte te huur aanbieden. De vindbaarheid op het internet is erg belangrijk en daarom is het verstandig voor makelaars en verhuurders om het internet toe te passen. Veel ondernemers die een bedrijfsruimte willen huren gaan vaak als eerste op zoek op het internet.

Bedrijfsruimte verhuren

Het voorkomt veel problemen als uw bedrijfsruimte zo snel mogelijk verhuurd is. Door uw bedrijfsruimte te huur aan te bieden voorkomt u leegstand van het pand. Wij zorgen ervoor dat het kantoorpand weer zo snel mogelijk wordt verhuurd. De eerste stap is het aanmaken van account. Vervolgens voert u alle details in omtrent de bedrijfsruimte en voordat u het weet staat het pand al online.

Bedrijfsruimte te huur aanbieden voordelen

Uw bedrijfsruimte te huur aanbieden op onze website heeft de volgende voordelen:

  • U kunt potentiële huurders gemakkelijk bereiken
  • Uw bedrijfspand is te vinden in Google
  • Het is een transparant platform

Wanneer u uw bedrijfsruimte te huur aanbiedt via De Bedrijfsmakelaar dan komen de huurders vanzelf naar u toe. Ondernemers die op zoek zijn naar een bedrijfsruimte in uw regio komen dan namelijk via Google of direct via onze website bij uw advertentie terecht. Wij profileren ons tevens op Twitter en Facebook, zodat u direct de juiste doelgreep aanspreekt.

Zelf uw bedrijfsruimte online zetten

De Bedrijfsmakelaar begeleidt u graag bij het versnellen van de verhuur van uw bedrijfsruimte. Omdat u zelf de meeste kennis van uw bedrijfspand heeft, is het goed om zelf de specifieke gegevens van de bedrijfsruimte in te voeren. U heeft tevens het beste inzicht in uw financiële situatie, dus u weet wat u voor de ruimte mag vragen. Uiteindelijk bent u zelf het meest gebaat bij het vinden van een geschikte huurder. Daarom is het zo verstandig om zelf uw bedrijfspand te verkopen. U heeft alles zelf in de hand en bepaalt uiteindelijk zelf wie de koper wordt.

Nu zelf uw bedrijfsruimte te huur aanbieden

Via ons platform gaat u zelf uw bedrijfsruimte te huur aanbieden tegen scherpe tarieven. Bekijk hiervoor onze verschillende pakketten om hier meer over te lezen. Wij bieden de keuze aan voor het no cure no pay principe of twee andere pakketten waar u een vast bedrag per maand voor betaalt. Dus heeft u een leegstaand bedrijfspand waardoor u geconfronteerd wordt met hoge kosten? Wij hebben de oplossing voor u. Wilt u meer informatie over het te huur aanbieden van uw bedrijfsruimte? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op.

Wat andere mensen zochten: