Beleggingspand te koop

Bent u op zoek naar een beleggingspand? Bekijk dan nu het uitgebreide aanbod van De Bedrijfsmakelaar.nl. Wij brengen vraag en aanbod bij elkaar en bieden u allerlei verschillende beleggingsobjecten op onze website. Naast dat u bij ons panden kunt vinden, kunt u ook zelf een beleggingspand te koop zetten. Hiermee maakt u de kans op verkoop een stuk groter. Onze website wordt dagelijks bezocht door vele mensen die op zoek zijn naar een beleggingspand. Dus wanneer u uw pand op onze website plaatst, dan bereikt u allerlei verschillende mensen.

Beleggingspand te koop

Staat uw beleggingspand te koop? Wij begrijpen dat u dit zo snel mogelijk wilt verkopen. Daarom raden wij u aan uw pand op onze website te plaatsen. Dit werkt erg eenvoudig en u betaalt slechts €95 om 12 maanden online te staan bij De Bedrijfsmakelaar.nl. Dit bedrag is exclusief btw. U vult uw persoonlijke gegevens in en de gegevens van het object. Ook kunt u aangeven een raamposter van ons te willen ontvangen. Dat is erg handig om meer kijkers te trekken. Tijdens de periode van 12 maanden is het altijd mogelijk om uw advertentie aan te passen. Dit is ideaal voor wanneer de vraagprijs is gewijzigd of wanneer u meer of betere foto's heeft.

Partner worden

Wilt u meer dan één beleggingspand te koop aanbieden? Voor makelaars bieden we enkele voordelen. Wanneer u lid wordt als partner van ons, dan profiteert u van diverse voordelen. We hebben twee mogelijkheden voor u:

  • Business: €65 per maand
  • Professional: €110 per maand

Als u voor het Business pakket kiest, dan kunt u 15 bedrijfsobjecten plaatsen. Bij het Professional pakket is dat een onbeperkt aantal. Bij beide pakketten wordt u vermeld in het overzicht van onze partners en krijgt u inzicht in de bezoekersstatistieken. Het verschil tussen deze pakketten is dat u bij het Professional pakket een video krijgt op basis van de foto’s. Deze wordt doorgelinkt op YouTube. Ook ontvangt u aanvragen van partijen die onroerend goed willen verkopen. Bent u geïnteresseerd in deze voordelen? Bekijk dan nu onze pakketten.

Bekijk het aanbod

Wilt u zelf een beleggingspand kopen? Wij bieden u een ruim aanbod met panden in heel Nederland. We brengen u in contact met de makelaar, zodat u uw interesse kan tonen. Zoals u kunt lezen, kunnen zowel aanbieders als kopers terecht bij De Bedrijfsmakelaar.nl. Heeft u nog vragen over onze werkwijze? Neem dan gerust eens contact met ons op.

Wat andere mensen zochten: