Kantoorkamer huren

Een bedrijfsruimte huren is zeker in het begin een van de duurdere zaken voor een zelfstandig ondernemer. Voor veel ondernemers is het daarom ideaal om te starten met een kantoorkamer. Veel ondernemingen hebben niet veel meer dan een telefoon, een computer met internet en een bureaustoel nodig om aan het werk te gaan. Daarom kan een kantoorkamer huren ideaal zijn.

Kantoorkamer huren

Een kantoorkamer huren heeft verschillende voordelen:

  • Klanten kunnen u bezoeken
  • Het gevoel dat u echt naar uw werk gaat
  • U bent in de buurt van andere bedrijven die potentiële klanten zijn
  • Groeimogelijkheden
  • Privé en zaken gescheiden

Ten eerste heeft u minder reistijd, omdat klanten nu bij uw kantoorkamer kunnen komen in plaats van u bij uw klanten. Daarnaast krijgt u het echte werkgevoel: u gaat namelijk ’s morgens aan het werk in plaats van dat u de hele thuis blijft en de deur niet uitkomt. Kantoorkamers zitten vaak bij elkaar geplaatst. Hierdoor kunt u netwerken, omdat u tussen de bedrijven zit en dus tussen potentiële klanten. Het geeft tevens groeimogelijkheden en u kunt privé en zaken beter scheiden. In werktijden bent u op kantoor en thuis wordt weer echt geassocieerd met privé. Tenslotte geeft het een psychologisch gevoel dat u zich met een kantoorkamer wellicht ook meer een ondernemer voelt.

Het type kantoorkamer

Zit u liever in de buurt van divers uitvalswegen of is uw kantoorkamer straks bij voorkeur gevestigd in het centrum? Veel startende ondernemers kiezen ervoor hun onderneming te vestigen in hun provincie, bijvoorbeeld in Noord-Holland. Toch kan het ook lonen om eens verder te kijken. U kunt rustig op zoek gaan naar een kantoorkamer om te huren die perfect op uw wensen aansluit op het gebied van oppervlakte, bereikbaarheid, prijs en de eventuele groei van uw onderneming.

Kosten kantoorkamer huren

De kosten van de huur van een kantoorkamer kunnen vaak worden afgetrokken van de winst. De btw kunt u verrekenen in de voorbelasting met de belastingdienst. De kosten van de duur hebben direct effect op de winst en dus op de inkomstenbelasting. Hiernaast zijn er nog andere kosten die van de belastingdienst mogen worden afgetrokken. De energie- en verzekeringskosten, de kosten voor de inrichting en de huisstijlkosten.

Kantoorkamer huren via De Bedrijfsmakelaar

Zoals u hierboven heeft kunnen lezen heeft een kantoorkamer huren veel voordelen. Bent u benieuwd of er kantoorkamers in uw regio te huur zijn? Neem dan eens een kijkje in ons aanbod. In elke provincie en regio van het land hebben wij wel geschikte kantoorkamers voor u. Eerst maakt u de keuze uit een provincie, gemeente, plaats, postcode of zelfs straat. Vervolgens kiest u de maximale straal ten opzichte van die plaats. Daarnaast kunt u nog uw gewenste minimale grootte van de kantoorkamer bepalen. Vervolgens komen er kantoorkamers tevoorschijn die helemaal naar uw wens zijn.

Wat andere mensen zochten: