Wordt deze e-mail niet goed weergegeven? Bekijk hem in uw browser.
deBm.nl

Ontdek de kracht van video

Een nieuwe homepage, betere zoekresultaten en verrassende videoproducties: debedrijfsmakelaar.nl is volop in ontwikkeling. Dat is goed voor iedereen, want kopers worden op hun wenken bediend en vastgoedpartijen komen nadrukkelijk in beeld. In vogelvlucht langs nieuwe kansen en ontwikkelingen.

Vernieuwde homepage

Om de eindgebruiker nog beter te bedienen, is de homepage van debedrijfsmakelaar.nl aangepast. Een snelle, handige zoekmodule staat daarbij centraal. Daarnaast wordt een selectie van onze partners in een carrousel getoond. Deze eyecatchers zijn duidelijk populair en trekken veel digitale bezoekers. Ook u kunt daarvan profiteren: wie nu partner wordt van debedrijfsmakelaar.nl, mag gedurende 3 maanden gratis een eyecatcher op onze homepage plaatsen.

Betere zoekresultaten

Ook aan de ‘achterzijde’ van de website is gewerkt, met name wat betreft zoekmachine-optimalisatie (SEO). Niet zonder resultaat, want Google heeft deze inspanningen beloond met een hogere ranking. Debedrijfsmakelaar.nl wordt dus steeds beter gevonden door eindgebruikers.

De kracht van video

Omdat een beeld nou eenmaal meer zegt dan 1.000 woorden, biedt debedrijfsmakelaar.nl de mogelijkheid om bedrijfsobjecten met videofilm in de picture te zetten. Dat gebeurt in samenwerking met onlinebezichtigen.nl. Op professionele wijze worden videoproducties gerealiseerd waarin sfeer, emotie en praktische zaken terugkomen. Zelfs luchtopnames tot ca. 120 meter behoren tot de mogelijkheden. Nieuwsgierig? Bekijk een van onze video’s en oordeel zelf.

3 redenen om voor video te kiezen:

  1. Multifunctionele marketingtool: geschikt voor website, YouTube, Vimeo en salespresentaties.
  2. Krachtige call to action: video’s worden standaard goed bekeken.
  3. Representatief & onderscheidend: video’s verhogen uw naamsbekendheid en worden ook door opdrachtgevers hoog gewaardeerd.


Een videoproductie kost € 625,- (ex. BTW), maar partners van de debedrijfsmakelaar.nl betalen slechts € 375,- (ex. BTW). Interesse? Neem contact op via info@debedrijfsmakelaar.nl of vul het contactformulier in.

Nieuwe partners

Onlangs heeft debedrijfsmakelaar.nl de volgende nieuwe partners mogen verwelkomen:

Iglo Vastgoed Iglo Vastgoed
Beleggingspand Rotterdam Beleggingspand Rotterdam
Kantoorruimtevinden.nl Kantoorruimtevinden.nl
Makelaardij Wendt Makelaardij Wendt
Bettings o.g. Bettings o.g.

Bekijk nu rechtstreeks het aanbod van een selectie van onze official partners.

De Bedrijfsmakelaar.nl meer dan alleen een zoekmachine.


Copyright (C) 2014 De Bedrijfsmakelaar.

Afmelden? Klik hier.