Uw bedrijfspand op funda met de NVM

 

Direct op debedrijfsmakelaar.nl en funda in business. DE MEEST VOORDELIGE ON LINE DIENSTVERLENER !

U bepaalt uw eigen verkoop-/ verhuurplan, en kunt altijd rekenen op ondersteuning van een geregistreerde NVM-makelaar.

 

 
 

Zelf bedrijfspand op Funda plaatsen

Het verkopen van een bedrijfspand kan tegenwoordig op vele manieren. Net zoals op de gewone huizenmarkt, biedt Funda echter uitstekende mogelijkheden om uw pand onder de aandacht te brengen. Nederlands grootste site voor het verkopen en aankopen van onroerend goed richt zich sinds enige tijd ook op de zakelijke markt: Funda in Business (FiB).

U kunt daar zelf uw bedrijfspand op Funda plaatsen, zodat u verzekerd bent van genoeg exposure. Uit gegevens van de site zelf blijkt bijvoorbeeld dat 80 procent van de online zoekers naast zakelijke vastgoed gebruikmaakt van FiB. Zelf een bedrijfspand op Funda plaatsen is dus de ideale manier om snel en effectief potentiële kopers te vinden. DeBedrijfsmakelaar.nl helpt u daarbij.

Waarom zelf een bedrijfspand op Funda plaatsen?

Zelf uw bedrijfspand op Funda plaatsen biedt een aantal voordelen. Allereerst weet u zelf natuurlijk het beste wat u verkoopt. U kunt potentiële kopers dus precies vertellen wat er zo interessant is aan uw bedrijfspand. Daarbij is het echter wel van belang dat u niks vergeet, zodat uw advertentie compleet is. Eventuele geïnteresseerden kunnen afhaken wanneer informatie onvolledig wordt gepresenteerd.

Indien u zelf uw bedrijfspand op Funda gaat plaatsen, biedt DeBedrijfsmakelaar.nl u de noodzakelijke hulp. Wij zorgen ervoor dat alle gegevens kloppen, zodat uw pand perfect onder de aandacht wordt gebracht. Dat is heel eenvoudig: u vult zelf alle gegevens in die volgens u van belang zijn, waarna wij alles met een kritisch, zakelijk oog beoordelen. Zo bent u verzekerd van het beste resultaat.

Funda in Business zonder makelaar

Funda in Business wordt per maand meer dan 800.000 keer bezocht. Daarmee is het platform uitgegroeid tot de belangrijkste speler op de online markt. Dat blijkt ook uit het feit dat driekwart van de mensen die zoeken naar bedrijfslocaties, bekend zijn met FiB. Het toevoegen van uw pand aan het platform betekent dus dat u de mensen bereikt die u zoekt. Ook zonder tussenkomst van een makelaar.

DeBedrijfsmakelaar.nl biedt namelijk wel alle services die u van een makelaar mag verwachten, maar wanneer u zelf uw bedrijfspand op Funda gaat plaatsen, is onze functie voornamelijk ondersteunend. De kosten voor u liggen dan ook lager dan wanneer u kiest voor een reguliere makelaar. Funda in Business zonder makelaar is daardoor ook nog eens kostenefficiënt én bespaart u heel wat tijd.

Kosten zelf bedrijfspand op Funda plaatsen

Het plaatsen van een pand met de ondersteuning van een NVM-makelaar kost 425 euro, exclusief btw. Wanneer u dat zelf gaat doen, houd er dan rekening mee dat u een volledige omschrijving, relevante kenmerken en foto’s gebruikt. Indien het meerwaarde biedt, kunt u ook nog een interactieve plattegrond, 360 graden foto’s en video’s plaatsen. Uiteraard is ook een overzicht van objectstatistieken van belang.

Bent u benieuwd wat DeBedrijfsmakelaar.nl voor u kan betekenen als extra hulp als u zelf uw bedrijfspand op Funda gaat plaatsen? Neem dan contact op met een van onze adviseurs. Uiteraard kunnen wij het plaatsen van uw pand ook helemaal voor u doen. Dan hoeft u zich zelf nergens om te bekommeren.